E iai sau fesili?Valaau mai matou:0086-18831941129

O a mea e fa'atatau i le filifilia o se O-mama?

I le faʻaaogaina o O-mama, e manaʻomia ona iloiloina tulaga faʻapitoa o galuega ma tulaga faʻaoga.O le vevela ma le mamafa o le ai ai aʻafiaga ma gau i luga o le faʻamaufaʻailoga O-mama.O le mea lea, o mea nei e 5 e manaʻomia ona iloiloina i le faʻaogaina o faʻamaufaʻailoga paʻu O-mama:

1. Auala faigaluega ma tulaga faigaluega;

2. O le fetaui lelei o le oloa ma le auala galue, ona mafaufau lea i le mamafa, vevela, taimi faigaluega faifaipea, taʻamilosaga faʻaogaina ma isi tulaga i le faʻamaufaʻailoga, ma le maualuga o le vevela e mafua mai i le vevela vevela e manaʻomia foi ona mafaufau i taimi taʻavale;

3. Faʻailoga faʻamau: A faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga le faʻamaufaʻailoga, o le eseesega i le va o totonu o le O-mama ma le lautele e faʻamaufaʻailogaina e tatau ona laʻititi pe a mafai;mo le faʻamaufaʻailoga pu, o le lautele totonu e tatau ona tutusa pe laʻititi laʻititi nai lo le vaeluaga.Pe a faʻapipiʻi axially, e tatau foi ona mafaufau i le itu o le mamafa.A faʻaaogaina le mamafa i totonu, o le pito i fafo o le O-mama e tatau ona tusa ma le 1% ~ 2% sili atu nai lo le pito i fafo o le tootoo.A oʻo i lalo le mamafa o le lautele i fafo, o le totonugalemu o le O-mama e tatau ona laʻititi nai lo le groove1% ~ 3%.

4. O isi mea e aafia ai le faatinoga o faamauga

1) Malosi: Fuafua le aofaʻi o le faʻamalosi o le O-mama ma le maualuga o le avanoa e faʻatagaina ai le va o le tootoo;

2) Extrusion gap: faiga mamafa, O-mama vaega lautele ma mea faigata e fesootai.

3) Compression tumau deformation: I le tulaga o le mamafa, ina ia mafai ona taofia deformation palasitika tumau.O le maualuga o le faʻamalosi e faʻatagaina e le O-mama e tusa ma le 30% i faʻamaufaʻailoga faʻamau ma e uiga i le 20% i faʻamaufaʻailoga malosi.

4) Aofaʻi muamua: Ina ia faʻamautinoa le faʻamalosi i totonu o le tootoo o le O-mama, e tatau ona faʻapolopolo se aofaʻi muamua.O le aofaʻi muamua o le faʻapipiʻiina e faʻatatau i le lautele o le vaega e masani lava e uiga i le 15% ~ 30% i le faʻamaufaʻailoga faʻamau.E tusa ma le 9% ~ 25% i le faʻamaufaʻailoga malosi.

5) Feteʻenaʻiga ma le faʻamalosi: Mo le faʻamaufaʻailoga pu, o le O-mama o loʻo i totonu o se tulaga faʻalauteleina, ma o le maualuga o le faʻatagaina e faʻatagaina e 6%.Mo le faʻamaufaʻailoga faʻamau, o le O-mama o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le itu faʻataʻamilosaga, ma o le maualuga o le faʻatagaina o le faʻaogaina o le taamilosaga e 3%.

5. O le mama o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le taʻavale maualalo ma le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga faʻatasi ai ma se taamilosaga puupuu.A oʻo i lalo le saoasaoa o le lautele nai lo le 0.5m / s, o le filifiliga o le O-mama e mafai ona faʻavae i luga o tulaga masani o mamanu;pe a sili atu le saoasaoa lautele nai lo le 0.5m / s , E tatau ona mafaufau i le mea na tupu e faʻaitiitia ai le mama paʻu umi pe a uma ona faʻamafanafanaina, ma e tatau ona filifilia le mama faʻamau ina ia tusa ma le 2% le lautele o le lautele i totonu o le lautele. le fa'amau fa'amau.

 1111 2222


Taimi meli: Aukuso-26-2022